Bedrijfsprofiel


Opgericht in 2002, Guangzhou U-Por Auto Accessory Co, Ltd is een onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van geïntegreerde onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in interne en externe decoratie onderdelen, alleen voor Porsche, zoals Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 enzovoort. Producten zijn voornamelijk voor Lichaamskit, Boordbord, Uitlaatdemper, Voor- en Achterschuifplaat, Dak, Decoratief trim en ga zo maar door. Na 15 jaar onvermoeide inspanningen, is Nu U-POR de leider en vertegenwoordiger van de Porsche Modification-industrie in China, en succesvol wijzigen meer dan 38.000 Porsche-auto's.


Wij hebben momenteel betrekking op het gebied van 5386 vierkante meter en bezit meer dan 200 werknemers. We dringt erop aan het gebruik van hoogwaardig materiaal en ambacht, en de vereiste standaard is over het algemeen hoger dan de industrie standaard. Om nieuwe producten te ontwikkelen die voldoen aan de vraag van klanten, kopen we voortdurend de nieuwste Porsche-auto modellen. Ons bedrijf kan steekproef verwerken, ontwerpen en ontwikkelen voor klanten.


Wij houden altijd vast aan: Eerlijkheid eerst, kwaliteit top en service eerst. Wij bieden klanten en samenleving producten en diensten van hoge kwaliteit. U-POR is uw betrouwbare partner. Wij verwelkomen vrienden van over de hele wereld om ons bedrijf te bezoeken, het bereiken van win-win doelstelling door middel van communicatie en samenwerking.

1.jpg